Biroul Electoral Central (BEC) a decis miercuri respingerea cererii de inscriere pentru alegerile europarlamentare 2019 a Aliantei 2020 USR-PLUS. In acest context, jurnalistul Oreste Teodorescu a tras un semnal de alarma. Oreste a atras atentia ca Romania se pare ca a devenit stat totalitar fara sa ne dam seama.

Mai mult Oreste Teodorescu a identificat motivul pentru care PSD-ALDE incearca sa blocheze candidatura USR-PLUS la europarlamentare: „sunt fierti de frica si plini de venin vazand cum campaniile “Fara penali in functii publice” si “Oameni noi in politica” au generat atata emulatie civica!”.

„Poate ca Romania a devenit stat totalitar si noi inca nu ne-am prins. Poate ca Dragnea este deja un Maduro de Dambovita, iar interlopii lui au pus gheara pe tara si noi inca visam frumos! Slugile acestui fanfaron semidoct si corupt pana in maselele alea calcinate de la BEC au respins cererea de inscriere in competitia electorala a Aliantei USR-PLUS, pentru alegerile europarlamentare. Hotomanii PSD-ALDE sunt fierti de frica si plini de venin vazand cum campaniile “Fara penali in functii publice” si “Oameni noi in politica” au generat atata emulatie civica! in prostia lor grunjoasa, dupa ce au martirizat-o pe Kovesi, vor face un cult si din aceste formatiuni politice… deci, tot raul spre bine! Vivat imbecilii puterii!”, a scris Oreste Teodorescu pe Facebook printr-o postare.