Loading...
”Palatul lui, becurile lui, lumina lui!” Dragnea se comportă în Parlament ca pe propria moșie! A dat ordin să se stingă luminile de la ușa lui, exact când reporterii aveau transmisii în direct de făcut! – Circul Politic

”Palatul lui, becurile lui, lumina lui!” Dragnea se comportă în Parlament ca pe propria moșie! A dat ordin să se stingă luminile de la ușa lui, exact când reporterii aveau transmisii în direct de făcut!

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a dat ordin ca luminile de pe holul din fata usii biroului sau sa fie stinse, astfel incat jurnalistii care il asteptau sunt impiedicati sa isi faca treaba. 

Intamplarea, care are loc in Palatul Parlamentului, este relatata de jurnalista Adriana Dutulescu:

„Domnul presedinte Liviu Dragnea sta prost cu nervii capului. Nu mai suporta sa vada jurnalisti la usa si nici sa ii vada la tv relatand faptele de vitejie savarsite de domnia sa pt binele si propasirea neamului. Asa ca a dat ordin in seara asta sa se stinga luminile de la usa lui, cand reporterii aveau stiri de scris si transmisii in direct de facut. Ca nah, sunt palatul lui, becurile lui, lumina lui. Ca de fapt sunt ale statului, platite din banii nostri, este un amanunt neesential”, informeaza Adriana Dutulescu pe pagina sa de Facebook.

Sursa: aktual24.ro

”Palatul lui, becurile lui, lumina lui!” Dragnea se comportă în Parlament ca pe propria moșie! A dat ordin să se stingă luminile de la ușa lui, exact când reporterii aveau transmisii în direct de făcut! was last modified: februarie 1st, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close