Pana si cei mai inversunati sustinatori PSD isi ies din minti la cum decurge programul de guvernare: „TARA ASTA NU FUNCTIONEAZA!”

558

Analistul Bogdan Chirieac, care a sustinut puternic atat PSD cat si pe Liviu Dragnea, are acum numeroase critici la adresa fruntasilor PSD. El este foarte nemultumit de modul in care decurge guvernarea, scrie aktual24.ro.

„Tara, astazi cand vorbim, nu functioneaza. Functioneaza mediul privat, corporatiile si bruma de capitalisti romani care mai exista. Anumite probleme sunt insurmontabile: avem un deficit imens de forta de munca specializata, legea salarizarii facuta fara legatura cu mediul privat impinge ce-a mai ramas din mediul privat sa se angajeze la stat. Salariile la stat sunt mult mai mari ca in privat. Eu nu vad motoarele economice.

Ca sa investesti in infrastructura trebuie sa ai bani. Banii se duc toti la pensii si salarii. Din Guvernul Ponta avem niste discrepante uriase in sistemul de pensii. Guvernul Ponta a vrut sa se puna bine cu sistemul de forta si atunci in sistemul de forta daca ai salariul 100 de milioane si iesi la pensie, pensia e 125 de milioane. Deci e mai mare pensia decat salariul, iar asta nu se intampla nicaieri in lume ca la noi, in cazul pensiilor speciale. S-a ajuns ca 100 000 de oameni din sistemul de forta sa aiba pensii cat patru milioane de oameni,” a declarat Bogdan Chirieac la Romania TV.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos