Până și Dăncilă e deranjată de știrile false difuzate de Antena 3: ”Aceasta informație e total neîntemeiată!”

695

Premierul Viorica Dancila a negat vehement, joi, ca in perioada urmatoare va avea loc o noua remaniere guvernamentala. Informatii in acest sens au fost difuzate de presa pro-PSD, Antena 3 si DC News, detalii AICI.

„Aceasta informatie de remaniere este o stire falsa. Nu exista nicio idee de remaniere in privinta niciunui ministru. Aceasta informatie legata de remanierea guvernamentala este total neintemeiata. Dar sigur ca nu am avut absolut nicio discutie legata de remanierea guvernamentala si, asa cum a fost specificat de catre cei doi presedinti ai coalitiei de guvernare, domnul Liviu Dragnea si domnul Calin Popescu-Tariceanu, o evaluare a ministrilor se va face in cadrul coalitiei de guvernare. Nu a fost facuta nicio evaluare, nu putem vorbi despre o remaniere si infirm aceasta stire”, a spus Dancila.

Antena 3 a anuntat, miercuri, ca PSD intentioneaza sa recurga la o noua remaniere a guvernului. De data aceasta ar urma sa fie vizati patru ministri cu greutate.

Potrivit Antena 3, Dragnea ar fi nemultumit de activitatea ministrilor Danut Andrusca (Economie), Anton Anton (Energie), Transporturi (Lucian Sova) si Educatie (Valentin Popa).

„Trebuie ca toti ministrii cu probleme sa plece acasa”, a anuntat reporterul Antena 3, citand surse din PSD. Remanierea ar urma sa aiba loc dupa Paste.

Sursa: aktual24.ro