Mai mult

  Până și deputatul ”mitralieră” ironizează discursul plin de promisiuni aberante al lui Daddy de la Congres: ”România va arăta ca Japonia în următorii 40 de ani!”

  9,537FaniÎmi place

  Deputatul Cătălin Rădulescu iese la rampă în Congresul PSD, unde candidează pentru o funcţie de vicepreşedinte pe regiunea Muntenia.

  Pentru că există posibilitatea să nu i se dea voie să-şi susţină discursul pe scenă, înainte de vot, Rădulescu a lansat un atac la Dragnea, dar şi la contracandidatul său direct, Şerban Valeca.

  Rădulescu a denunţat lipsa de democraţie internă din partid. „E urât că nu putem să vorbim în faţa electoratului nostru. Dacă mi se dă cuvântul după vot, nici nu mai vorbesc. Proastă organizare”, a afirmat deputatul.

  Deputatul PSD a ironizat discursurile pline de promisiuni susţine de Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă. „Tocmai am văzut că în următorii 40 de ani România va arăta ca Japonia”, a afirmat Rădulescu.

  Cătălin Rădulescu l-a atacat şi pe preşedintele filialei judeţene din care face parte (PSD Argeş), Şerban Valeca, şi el candidat la o funcţie de vicepreşedinte. Deputatul a susţinut că ar putea şi el să vorbească despre Valeca, „cum fugea de pe scenă la mitinguri, cum nu mergea la DNA să-l sprijine pe domnul Dragnea, cum le spunea colegilor să nu voteze legile justiţiei”.

  Ultimele stiri

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Rares Bogdan a rabufnit la adresa social democratilor: „PSD impinge Romania langa Ungaria si Polonia in relatia cu Uniunea Europeana”

  Liderul delegatiei eurodeputatilor romani din grupul PPE, Rares Bogdan, a anuntat joi, intr-o postare pe pagina sa de...

  Numire controversata la Sala Palatului! Sinecura pentru un fost membru UNPR

  PNL continua seria numirilor politice in functii cheie, de data aceasta la Sala Palatului. Noul director general, Adrian...

  Altii au apreciat si...