Până și sociologii de casă ai PSD admit că Iohannis nu va avea contracandidat la alegerile din 2019: ”Sunt semne tot mai clare că va câștiga un al doilea mandat!”

456

Președintele Klaus Iohannis se pregătește pentru un al doilea mandat, dar o analiză a evoluției încrederii în ultimii trei președinți ai României nu-l avantajează deloc pe actualul președinte.

Sociologul Mirel Palada a prezentat o analiză comparativă a evoluției încrederii în președinții României, luați în calcul fiind Emil Constantinescu, Traian Băsescu și Klaus Iohannis. Evoluția încrederii în Klaus Iohannis este foarte asemănătoare cu cea a evoluției încrederii în Emil Constantinescu.

”Încrederea în Iohannis, sincronizată cu încrederea în Băsescu și Constantinescu. Graficul lui Iohannis seamănă mai degrabă cu cel al lui Constantinescu decît cu cel al lui Băsescu. Totuși, identificăm un palier de oprire a scăderii. Sînt din ce în ce mai clare semnele că va cîștiga al doilea mandat. Nu că este el deosebit, ci că n-are contracandidat, ceilalți sînt și mai mediocri”, arată Mirel Palada, pe pagina personală de Facebook.

content-image

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos