PARANOIA SI MANIPULARE LA COTE MAXIME! Dragnea stie „pe surse” ca 2-3 membri ai PSD sunt „iohannisti”! „Nu voi da numele acestor, ii vedeti la televizor”!

546

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi că a identificat în partid doi-trei ”infiltraţi de-ai lui Iohannis”, el arătând că aceştia vor fi ”păstraţi pentru sămânţă”.

Solicitat să precizeze dacă a identificat în PSD ”inflitraţi” care sunt de partea preşedintelui Iohannis, aşa cum a declarat în urmă cu câteva zile, Dragnea a răspuns: ”Am făcut o analiză din surse deschise, aşa cum o instituţie pe care o iubim cu toţii foloseşte această expresie – din susrse deschise, analizând ce au spus unii şi alţii de-a lungul ultimelor luni. Îi vedeţi la televizor, sunt doi-trei”.

Întrebat ce va face PSD cu aceştia, Dragnea a răspuns în glumă: ”Îi păstrăm pentru sămânţă”.

Liviu Dragnea a declarat în urmă cu o săptămână, răspunzând unei întrebări, că mai mulţi parlamentari PSD au ridicat, în cadrul şedinţei de grup, „problema” existenţei în paritd a unor „infiltraţi” care ar „asculta” de şeful statului, Klaus Iohannis, el arătând că nu va da numele acestora.

„N-o să spun nume astăzi, dar şi la grup au fost colegi care au ridicat această problemă, şi în plen şi în particular. Nu vreau să deschidem aceste subiect în aceste zile, dar îl vom aborda şi îl vom limpezi foarte curând. Vreau în primul rând ca aceste discuţii să fie discuţii lămuritoare pentru a afla tot partidul de ce în astfel de momente unii au o astfel de poziţie”, a adăugat el, conform Mediafax.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos