PARCHET: denunt impotriva deputatului penal PSD, Catalin Radulescu, care a amenintat protestatarii cu tunurile de apa si mitraliera!

697

Mai mulți români au sesizat Parchetul după ce deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat că vrea să pună tunurile cu apă pe protestatarii din Piața Victoriei și că deține o mitralieră AKM păstrată din perioada în care a făcut armata.

Potrivit vrancea24.ro, în urma acestor declarații, mai mulți români au trimis către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Pitești sesizări în care solicită să se verifice în ce bază legală deține deputatul PSD o armă de asalt. Rădulescu a  fost condamnat, la sfârșitul anului 2016, la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare pentru dare de mită şi efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia.

„De ce stau mai stau ca proştii, acolo? N-au treabă? N-au serviciu? N-au copii? Au fost scoşi în stradă şi manipulaţi. Au fost mulţi dintre ei aduşi de multinaţionale. Danone, Raiffaissen şi câte şi mai câte”, a afirmat Rădulescu, potrivit adevarul.ro. Rădulescu ameninţă că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi e pregătit să o folosească din nou, conform sursei citate. „Dacă mă apucă o nebunie, pot să ies şi să trag din nou cu ea. Am tras şi eu la Revoluţie şi pot să trag din nou”, a mai spus Rădulescu.

content-image

content-image

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos