Parlamentarii, trantorii de lux ai Romaniei: si-au luat salariile in avans, iar in prima zi de munca dupa vacanta de Paste nu s-au inghesuit la serviciu!

402

Astazi este prima zi de munca dupa vacanta de Paste. Doar teoretic, pentru ca nu toata lumea s-a inghesuit la serviciu. In Camera Deputatilor, spre exemplu, bate si astazi vant de vacanta. Aproape jumatate dintre alesi nu au luat calea Parlamentului, desi pe ordinea de zi aveau un proiect controversat: autonomia tinutului secuiesc.

Prima zi de munca dupa vacanta de Paste, prima de chiul in Camera Deputatilor. Aproape jumatate dintre alesi au lipsit de la Casa Poporului chiar daca un proiect controversat era pe ordinea zi. Este vorba despre initiativa legislativa care propune autonomia Tinutului Secuiesc. Pana la urma, subiectul nu a mai fost dezbatut.

Doar zece deputati au cerut oficial liber pentru prima zi in care ar fi trebuit sa revina la munca. Ceilalti au chiulit fara nicio explicatie.

Intepaturile nu au lipsit insa. Opozitia a fost deranjata de solicitarea liderului deputatilor social democrati de a scoate de pe ordinea de zi a sedintei un proiect de lege privind instalarea de bariere la toate trecerile la nivel cu calea ferata.

Amanat a fost si proiectul de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc. Un proiect controversat al UDMR-ului care propune ca regiunea sa aiba Parlament si Guvern propriu si chiar un presedinte ales pe o perioada de patru ani.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos