Mai mult

  Patriotul Dragnea a adus economia tarii la mana finantatorilor straini: ”Daca nu se imprumuta lunar, Romania intra in colaps!”

  9,524FaniÎmi place

  Senatorul PNL Florin Citu sustine ca Romania nu mai poate evita o criza economica de proportii.

  „Mai poate Romania evita o criza economica de proportii? Nu. Din punctul meu de vedere se indreapta rapid spre o economie cu dobanzi mari, depreciere, inflatie. Acesta este singurul rezultat al populismului si incompetentei, oricand si oriunde”, a scris Citu, sambata, pe Facebook.

  El arata ca in ultimii trei ani statul si-a triplat necesarul de finantare pentru cheltuieli curente.

  „Economia Romaniei traieste de pe o zi pe alta. Intr-un an de zile Liviu Dragnea a adus economia Romaniei la mana finantatorilor straini. Fara a se imprumuta lunar, economia Romaniei intra in colaps. In 2018 necesarul de finantare este de 74,7 miliarde lei. Bani atrasi cu dobanda din ce in ce mai mare de la finantatori care deja au mirosit dezastrul in care se afla situatia financiara a Romaniei.

  (…) In 2015, necesarul de finantare era de 60 miliarde lei impartit astfel: 10 miliarde deficitul bugetar si restul de 50 de miliarde administrarea datoriei publice. In 2018, necesarul de finantare de 78 miliarde lei este impartit astfel: 28 miliarde lei deficitul bugetar si restul de 50 de miliarde lei administrarea datoriei publice.

  Ce ne spune aceasta structura? In doar 3 ani, incepand cu 2016, statul si-a triplat necesarul de finantare pentru cheltuieli curente. Mai clar. Fara a se imprumuta statul roman intra in colaps. Plata pensiilor si a salariilor este la mana investitorilor straini. Dar si mai rau, ticalosia lui Dragnea consta in faptul ca se imprumuta cu dobanda din ce in ce mai mare pentru a plati salarii si pensii astazi”, a precizat senatorul PNL.

  Sursa: aktual24.ro

  Ultimele stiri

  Vesti proaste pentru romanii din Diaspora. Spania a inchis granitele terestre.

  Cazurile de coronavirus au fost înregistrate în 162 de țări, iar bilanțul deceselor a depășit ...

  Dosar penal in rem în cazul senatorului Vergil Chiţac, care a infectat mai multe persoane cu noul coronavirus

  Procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal in rem, pentru săvârşirea infracţiunii ...

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Altii au apreciat si...