Loading...
Patriotul Dragnea vrea să scape politica din România de sub tutela ”euro-bla-bla” după modelul lui Viktor Orban! – Circul Politic

Patriotul Dragnea vrea să scape politica din România de sub tutela ”euro-bla-bla” după modelul lui Viktor Orban!

Victor Ponta l-a acuzat, luni, pe presedintele PSD, LIviu Dragnea, ca i-a promis premierului Ungariei, Viktor Orban, ca Romania se va alatura tarii sale in ofensiva impotruva Occidentului. Orban a avut, duminica, un discurs exrem de dur la adresa Vestului.

„Cu acest discurs antieuropean si extrem de conservator nu sunt de acord. Vad ca l-a preluat si domnul Dragnea, care spune ca este un de de Viktor Orban de Romania. Domnul Dragnea i-a promis lui Orban ca va include Romania in aceasta alianta contra Vestului. Serios, astea sunt problemele? Ce, ne-a taiat Europa salariile? Le-a taiat taiat domnul Dragnea. Ne vand gazul musulmanii? Nu, domnul Dragnea l-a vandut. Cand nu vrei sa raspunzi pentru greselile tale dai vina pe altii.

Am vazut ca este prieten cu Bibi Netanyahu. N-am inteles ce a castigat Romania din prietenia cu Bibi Netanyahu decat ca probabil trebuie sa le vindem Hidroelectrica sau ce mai avem”, a declarat Victor Ponta.

Premierul conservator al Ungariei, Viktor Orban, a declarat duminica, intr-un discurs in care a facut bilantul perioadei de cand se afla la putere, inceputa in 2010, ca politica din tara sa a scapat de „euro-bla-bla”, de „liberalismul pedant” si de corectitudinea politica, potrivit agentiei de presa MTI.

El a sustinut ca Occidentul a “deschis calea catre declinul culturii crestine … si catre expansiunea Islamului”, in timp ce guvernul sau a “prevenit revarsarea dinspre sud a lumii islamice”.

“Suntem printre cei ce cred ca ultima sansa a Europei este Crestinatatea … Daca sute de milioane de oameni vor fi lasati sa se mute spre nord, va fi o presiune enorma pe Europa. Daca toate acestea vor continua, in marile orase ale Europe va fi o majoritate musulmana”, a declarat premierul ungar.

Sursa: aktual24.ro

Patriotul Dragnea vrea să scape politica din România de sub tutela ”euro-bla-bla” după modelul lui Viktor Orban! was last modified: februarie 19th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close