Patriotul si eroul tarii, Dragnea, in insulele exotice Maldive, Iohannis, hulit de guvernul PSD-ALDE, la Sibiu! Uite cum isi petrec cei doi presedinti vacanta de Pasti!

622

Președintele Klaus Iohannis va petrece sărbătorile pascale la Sibiu, alături de familie, a anunțat Administrația Prezidențială.

Și anul trecut soții Iohannis au petrecut sărbătorile de Paște la Sibiu.

Cei doi au participat, sâmbătă seara, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică, dar și la slujba de duminică, scrie Digi24.

Dragnea in Maldive

Jurnalistii de la hotnews.ro au aflat ca Dragnea dadea lectii de patriotism la televizor in timp ce se afla pe o insula exotica.

„Liderul PSD, Liviu Dragnea a plecat, luni noapte, din Romania cu o cursa Qatar Airways spre o destinatie exotica unde isi va petrece vacanta de Pasti. Potrivit unor surse, Liviu Dragnea nu ar fi ramas in Qatar, unde s-a aflat doar in tranzit. Alte surse sustin ca liderul PSD si-ar petrece vacanta in Maldive, celebrele insule din Oceanul Indian, dar este posibil sa fi ales orice alta destinatie exotica. Una din destinatiile preferate de vacanta ale liderului PSD este Brazilia”, scrie hotnews.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos