PDL si-a facut televiziune online! Vezi “mesajele” transmise de liderii pedelisti prin ARD TV

476

ARD TV poate fi accesata prin intermediul retelelor de socializare insa conducerea PDL intentioneaza sa o extinda astfel incat platforma online sa transmita in direct toate conferintele de presa.

Dupa ce, in urma cu un an a decis sa boicoteze o televiziune de stiri, cerandu-le democrat-liberalilor sa nu mai participe la anumite emisiuni televizate, PDL a trecut la promovarea prin propriile mijloace. Incepand cu aceasta luna, pedelistii vor transmite toate conferintele de presa ale ARD prin intermediul „canalului TV Facebook al Aliantei Romania Dreapta” al carui slogan este „dreapta, fara cenzura”.

Pe langa declaratiile de presa, ARD TV va publica si interviuri „fara incrancenare, pe un ton mai relaxat”, dupa cum au precizat oficiali ai partidului. Conform acelorasi surse, respectiva pagina electronica se va extinde in urmatoarele saptamani, proiectul urmand sa fie dezvoltat si dupa campania electorala.

Primul lider pedelist care apare in spoturile ARD TV este prim-vicepresedintele Cezar Preda. In inregistrarea care incepe prin mesajul scris: „Din Toata inima: Cezar Preda”, acesta face o scurta descriere presedintelui PNL.

„Daca m-as intalni cu Crin Antonescu as fugi de el. Eu il vad ca pe o papusa Chucky. Papusa Chucky e o papusa rea, e mica, se crede mare si are un cutit in mana. Bine n-are cum sa faca”, este mesajul lui Preda. Pe langa mini-interviuri, ARD TV posteaza si clipuri prin care ii parodiaza pe Crin Antonescu, Victor Ponta si Ion Iliescu.

Democrat-liberalii au planuri si cu site-ul oficial, care se afla deocamdata in mentenanta, pdl.org.ro urmand sa fie relansat cu ocazia campaniei electorale.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos