Pe 7 martie, Curtea Constitutionala anunta daca Dragnea poate fi premier! Grindeanu: ”Nu vrea sa intru in detalii si nici sa speculez”!

490

Premierul Sorin Grindeanu a raspuns foarte iritat la intrebarea unui jurnalist privind posibilitatea ca Liviu Dragnea sa ii ia locul in fruntea guvernului.

Jurnalistul Sebastian Zachmannn i-a spus premierului, intr-un interviu pentru Adevarul, ca „CCR va anunta in scurt timp daca domnul Dragnea va avea dreptul sa fie premier” si l-a intrebat „cat timp veti mai sta premier?”. Grindeanu a raspuns enervat: „Nu vreau sa intru in detalii. Eu, impreuna cu Guvernul pe care il conduc, am avut trei voturi in Parlament intr-o luna, printre care si o motiune. De asemenea, ati vazut si declaratiile domnului Drgnea din ultimele saptamani. Treaba mea e sa pun in aplicare programul de guvernare. Chiar as specula, si nu cred ca e locul si nici momentul sa fac acest lucru”.

Curtea Constitutionala va anunta pe 7 martie daca Liviu Dragnea poate fi premier.

Potrivit Legii 90/2001 privind organizarea si functionarea Guvernului Romaniei si a ministerelor „pot fi membri ai Guvernului persoanele care au numai cetatenia romana si domiciliul in tara, se bucura de exercitiul drepturilor electorale, nu au suferit condamnari penale”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos