Pe banii statului, Sevil Shhaideh vrea sa cumpere frigidere si cuptoare cu microunde! Vezi ce alte cheltuieli au in plan mai marii statului!

547

Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice intentioneaza sa cumpere cuptoare cu microunde si frigidere pentru doua directii suport, Camera Deputatilor si MAE vor polite RCA, iar Ministerul Transporturilor vrea telefoane „smartphone de ultima generatie”, potrivit datelor SEAP.

Potrivit unui anunt postat pe SEAP, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, condus de vicepremierul Sevil Shhaideh, vrea sa achizitioneze cuptoare cu microunde si frigidere pentru Directia Autorizare programe si Directia generala management financiar, resurse umane si achizitii- directii suport.

Valoarea estimata a celor doua cuptoare cu microunde este de 666,67 lei fara TVA, iar a celor sapte frigidere, dintre care cinci cu o singura usa, este de 4.800,00 lei fara TVA.

Potrivit Sistemului Electronic de Achizitii Publice, Camera Deputatilor achizitioneaza servicii de asigurare obligatorie de raspundere civila auto in valoare de 259.500 lei, iar Ministerul Afacerilor Externe- Polite RCA pentru 785 de autovehicule, a caror valoare estimata este de 579.287,9 lei.

Tot pe site-ul e-licitatie.ro, Senatul a plasat un anunt potrivit caruia vrea sa cumpere servicii de telefonie mobila, voce si date, in valoare de 265.756 lei, pentru doi ani si noua luni.

De asemenea, Ministerul Transporturilor a lansat o licitatie pentru servicii de telefonie fixa, mobila si transmisie de date. Potrivit anuntului, Ministerul Transporturilor intentioneaza sa achizitioneze servicii de telefonie fixa pentru 131 posturi telefonice si sa cumpere 300 de abonamente de telefonie mobila.

In ceea ce priveste telefonia mobila, Ministerul Transporturilor cere castigatorului sa decodeze aparatele existente si sa ofere, potrivit caietului de sarcini, minimum 50 de terminale sa fie de tip smartphone, iar alte 30 de telefoane sa fie de tip „smartphone de ultima generatie”, scrie ziare.com.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos