Loading...
”Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti!” Deputatul ”mitraliera” s-a dezlantuit si si-a porcait colegii dupa ce PSD i-a retras sprijinul politic! – Circul Politic

”Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti!” Deputatul ”mitraliera” s-a dezlantuit si si-a porcait colegii dupa ce PSD i-a retras sprijinul politic!

Dupa ce PSD i-a retras sprijinul politic, deputatul Catalin Radulescu lansat o serie de acuzatii la adresa colegilor sai, in special la adresa lui Serban Valeca, presedintele PSD Arges, filiala din care face parte. Deputatul l-a numit pe acesta „o nulitate de la care a plecat toata povestea”.

„Nu inseamna nimic. Daca colegii mei din CEx asa au hotarat, le respect decizia. Am de comentat vizavi de decizia unei nulitati ca persoana, care se numeste Serban Valeca, de la care a plecat toata povestea asta. Un om care pentru mine este o nulitate, nu a facut nimic pentru judetul Arges. Litigiul este intre mine si el personal, nu intre mine si presedinte sau intre mine si CEx. El are cu mine ce are cu toti cei care sunt mai buni ca el”, a declarat Radulescu.

Deputatul AKM a sustinut ca nu ia in calcul demisia din partid in ciuda retragerii sprijinului politic, dar ar putea sa ii faca o plangere penala lui Serban Valeca.

„Demisia din partid? Doamne fereste. Cum sa plec din partid pentru ca vrea Valeca? CEx-ul a validat ce a cerut el. Atat. O sa vad care e raspunsul Comisiilor de Etica judetene si nationale, ca s-ar putea ca si ei sa imi dea dreptate. Mare lucru n-a facut, doar ca vezi Doamne nu ma va mai sustine cand voi vrea sa candidez peste doi ani. Oricum, cred ca cel mai probabil o sa ii fac plangere penala pentru abuz in functie si am sa il dau in judecata. El are un fel de a actiona foarte dur, primaritei de la Stefanesti i-a zis ca ii da cu capul in gura, pe altii a zis ca ii bate, puteti sa ii intrebati pe primari. A facut arte martiale si crede ca partidul e un fel de buzunar al lui cu care sa faca ce vrea. Am avut confruntari directe non-stop de cand a ajuns presedinte. Colegii mei au vrut chiar sa ma propuna liderul grupului in Parlament, eu am o sustinere foarte mare. El nu e agreat. Problema e locala. Am primit oferta de la mai multe organizatii sa merg la ei, dar eu sunt un legist, vreau sa il actionez pe cale legala. El nu citeste, nu cunoaste legile pe care le voteaza, e un agramat, e ceva ce nu va puteti imagina”, a explicat Catalin Radulescu pentru Adevarul.

Catalin Radulescu a afirmat ca Liviu Dragnea este neutru in conflictul dintre el si Serban Valeca.

„Nu este un apropiat al lui Dragnea. Va spun asta din multe motive. Daca era apropiat, iesea vicepresedinte. Daca voia domnul presedinte, iesea vicepresedinte. Presedintele stie ca Domnul Valeca a interzis parlamentarilor de Arges sa vina sa il sustina la DNA cand toti parlamentarii au vrut acest lucru, domnul presedinte stie ca Valeca s-a bucurat la el in birou ca Antena 3 a pus judetul Arges la gri, ca nu este nici cu domnul Dragnea, nici cu Tudose, atunci cand se vorbea de retragerea sprijinului pentru Tudose. Se bucura ca nu e nici cu unul nici cu altul. Nu e sub nicio forma un apropiat al lui Dragnea. Domnul Valeca a cerut parlamentarilor sa nu se implice in modificarea Codurilor penale si a legilor justitiei”, a adaugat deputatul.

Totodata, Radulescu a declarat ca ii mai poarta o antipatie si primarului de la Sectorul 3, Robert Negoita, pentru ca s-a plasat de partea lui Valeca in Comitetul Exclusiv in care i-a fost retras sprijinul politic.

„Eu sunt in relatii ok cu toata lumea. Singura antipatie pe care o am e fata de un singur individ, care si-a permis sa vorbeasca impotriva mea in CEx, domnul Robert Negoita. Daca dansul a zis ca va vota cu doua maini pentru masura lui Valeca si eu voi vota de acum inainte orice masura impotriva lui. Imi pare rau ca n-am votat sa fie exclus din partid, dar, uite ca, pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti”, a conchis Radulescu.

Sursa: Stirea Zilei

”Pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti!” Deputatul ”mitraliera” s-a dezlantuit si si-a porcait colegii dupa ce PSD i-a retras sprijinul politic! was last modified: aprilie 18th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close