”Pe ei, pe banii lor”! PSDragnea da ordine ferme pentru jandarmi: AMENZI USTURATOARE pentru cei care mai protesteaza! Primele 2 amenzi, in valoare de 3.000 lei, au fost incasate de acelasi manifestant!

498

Zeci de protestatari #Rezist au petrecut noaptea de Inviere in Piata Victoriei din Capitala, locul protestelor antiguvernamentale. Ei au intins o masa, pe care au umplut-o cu bucate aduse de acasa si si-au facut urari.

Desi protestul a fost unul cat se poate de pasnic, unul dintre manifestanti s-a ales cu doua amenzi usturatoare din partea Jandarmeriei, pe care le-a primit prin Posta chiar in ziua de Paste, scrie aktual24.ro.

Cristian-Mihai Dide este omul care a reusit performanta sa fie amendat de doua ori, in aceeasi zi, de Jandarmeria Romana.

„Jandarmeria Romana a dat doua amenzi pentru protest in aceeasi zi, aceluiasi protestatar! ( sau i-a debusolat cumva acel „100.04.2017”?)

Lasand la o parte greseala de scriere, in data de 10.04.2017 au fost luate doua amenzi de catre acelasi protestatar, una in valoare de 2000lei, cealalta in valoare de 1000lei, mai exact, un total de 3000lei amenzi intr-o singura zi, pentru un singur om, pe motiv ca protesteaza (impotriva abuzului de putere)..”, se arata pe pagina Coruptia Ucide.

OUG 13, adoptata de cabinetul Sorin Grindeanu in noaptea de 31 ianuarie, a scos in ultimele luni sute de mii de oameni in strada.

Foto: Foto: Facebook/Coruptia Ucide/Alexandru Socol bsk

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos