Mai mult

  Pedeapsa lui Dragnea pentru Țuțuianu: l-a demis și din fruntea comisiei de control a SRI!

  9,524FaniÎmi place

  Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut miercuri, într-o vizită la Craiova, prima reacție privind demisia lui Adrian Țuțuianu din fruntea Ministerului Apărării.

  Liviu Dragnea a afirmat că este întristat de această situație, dar consideră la rândul său că această demisie trebuie să vină ca urmare a scandalului privind salarii militarilor.

  ”Sunt foarte supărat, foarte trist. Am pierdut un ministru bun, foarte bun care se pare că a fost victima unei greșeli de comunicare sau nu, dar nu din vina dumnealui. Nu există niciun fel de problemă cu salariile în Ministerul Apărării și în niciun alt minister.

  Eram cu premierul Mihai Tudose și cu vicepremierul Marcel Ciolacu, după două luni și jumătate m-au invitat la un prânz, cam târziu, dar m-am dus. Eram toți trei la masă și au început să curgă știrile, am aflat despre comunicat. L-am rugat pe premierul Mihai Tudose să-i cheme pe ministrul Țuțuianu și pe ministrul Mișa și să se gândească foarte bine până ajung la o soluție. L-am rugat pe Mihai Tudose să mă sune după ce vorbește cu cei doi, i-am spus că am aceeași părere că ministrul Țuțuianu trebuie să-și asume demisia, îmi pare rău, dar nu astfel de comunicat nu putea rămâne fără urmări. Acest comunicat nu este un comunicat de la un Minister mic, care să rămână fără urmări, a creat inclusiv îngrijorări că România nu-și poate respecta obligațiile internaționale”, a precizat președintele PSD.

  Liviu Dragnea a ținut să precizeze că Adrian Țuțuianu nu va rămâne în fruntea comisiei de control a SRI, ci va fi un simplu membru PSD.

  Sursa: b1.ro

  Ultimele stiri

  Vesti proaste pentru romanii din Diaspora. Spania a inchis granitele terestre.

  Cazurile de coronavirus au fost înregistrate în 162 de țări, iar bilanțul deceselor a depășit ...

  Dosar penal in rem în cazul senatorului Vergil Chiţac, care a infectat mai multe persoane cu noul coronavirus

  Procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal in rem, pentru săvârşirea infracţiunii ...

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Altii au apreciat si...