Penalii AU PUS STAPANIRE pe presa! O jurnalista de la publicatia Adevarul este ”zburata” dupa ce a CRITICAT DUR PSD-ul in mai multe articole!

438

Jurnalista Adriana Stoian anunta pe pagina sa de Facebook ca a fost concediata de conducerea Adevarul. Ea lasa de inteles ca decizia este motivata de faptul ca s-a luat la „tranta cu puterea politica”.

„Conducerea ziarului ‘Adevarul’ a decis sa ma concedieze. Asa ca azi a fost prima mea zi de preaviz, o situatie noua pentru mine, nu mi s-a mai intamplat in 19 ani de cariera. Motivul de pe hartie, fireste, este ca se fac restructurari.

Sigur, un cuvant la moda zilele astea, mai ales cand la mijloc sunt vocile care se iau la tranta cu puterea politica. Ceea ce o sa fac intotdeauna, indiferent de cost, pentru ca eu cred ca asta e menirea unui jurnalist, dar si a oricarui cetatean, atunci cand politicienii derapeaza.

Altfel, uitandu-ma in urma la acesti 4 ani, ma bucur ca am facut parte din aceasta echipa si ca am pus la punct un program de live streaming unic in peisajul nostru media.

Le doresc succes in continuare tuturor! #rezist

PS: hashtag-ul asta nu cred ca m-a ajutat”, a scris Adriana Stoian.

Stoian a scris numeroase articole foarte critice la adresa PSD si a Guvernului Dragnea. Iata cateva titluri: Guvernul rusinii, Va vor spune ca sunteti putini si prosti. Atunci sa stiti ca le e frica, Ciolos, pus la zid. PSD castiga, anunta aktual24.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos