Loading...
Penalii își întețesc hărțuirile asupra procurorilor DNA, dar Kovesi nu se lasă intimidată: ”O să îmi fac treaba până în ultima zi!” | Circul Politic

Penalii își întețesc hărțuirile asupra procurorilor DNA, dar Kovesi nu se lasă intimidată: ”O să îmi fac treaba până în ultima zi!”

Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat, marti seara, in contextul amenintarilor si intimidarilor tot mai frecvente din partea coalitiei PSD-ALDE si a ministrului Justitiei, ca isi va face treaba „pana in ultima zi”.

„Orice se intampla in spatiul public noi o sa ne facem treaba. O sa imi fac treaba pana in ultima zi, ultima zi a mandatului sau pana cand voi fi revocata”, a declarat sefa DNA la o conferinta organizata de Grupul pentru Dialog Social.

Ea a mentionat ca a constatat o intetire a „hartuirilor” asupra procurilor DNA, mentionand ca acestia nu se vor lasa „intimidati”.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti ca s-ar putea sa anunte decizia in cazul procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, chiar de sarbatori, in ziua de 31 decembrie.

Prezent marti la sediul CSM, unde Sectia pentru procurori a discutat raportul Inspectiei Judiciare privind controlul efectuat la Parchetul General, Tudorel Toader a fost intrebat de jurnalisti cand va anunta decizia in cazul sefei DNA, in baza raportului intocmit de IJ.

„In momentul in care voi lua o decizie, va voi invita la o conferinta de presa. Intr-un termen scurt, nu mai tarziu de anul acesta. Nu am luat concediu anul acesta, nu voi lua nici de sarbatori, deci s-ar putea sa va chem pe 31 decembrie”, a raspuns Toader.

Sursa: aktual24.ro

Penalii își întețesc hărțuirile asupra procurorilor DNA, dar Kovesi nu se lasă intimidată: ”O să îmi fac treaba până în ultima zi!” was last modified: noiembrie 21st, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close