Loading...
Penalii stau bine mersi si se amuza: protestatar tratat ca un terorist pentru ca a proiectat mesajul #rezist pe o cladire din Capitala! VIDEO – Circul Politic

Penalii stau bine mersi si se amuza: protestatar tratat ca un terorist pentru ca a proiectat mesajul #rezist pe o cladire din Capitala! VIDEO

Mesajul #rezist a aparut pe cladirea Muzeului de Arta, vineri seara, in timpul festivalului de lumini Spotlight. Politia a fost sesizata printr-un apel la 112, ulterior stabilidu-se ca proiectia era facuta de un barbat, de la etajul 8 al unei cladiri din apropierea muzeului.

Conform politistilor, barbatul a refuzat sa se legitimeze si a folosit un limbaj injurios, fiind dus la sectia de politie si sanctionat contraventional.

Mesajul #rezist a fost proiectat pe cladirea Muzeului de Arta dintr-un balcon al unei cladiri din apropiere vineri seara, cand pe Calea Victoriei erau sute de persoane adunate sa vada proiectiile realizate in timpul Spotlight.

Conform purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, „in seara de 13 aprilie, in jurul orei 22.00, prin sistem 112 a fost sesizat faptul ca pe cladirea Muzeului de Arta sunt proiectate imagini”.

„La fata locului s-a deplasat un echipaj de ordine si siguranta publica al Sectiei 3 Politie, care pe terasa de la etajul 8 al unei cladiri din proximitatea muzeului, a depistat un barbat care realiza proiectia. Intrucat acesta a refuzat sa se legitimeze si a avut un limbaj injurios, a fost imobilizat si condus la sectia de politie, unde, dupa identificare, a fost sanctionat contraventional”, a precizat Sarca.

Cel care a proiectat mesajul este Cristian Mihai Dide, unul dintre cei mai activi protestatari din Piata Victoriei.

Sursa: aktual24.ro

Penalii stau bine mersi si se amuza: protestatar tratat ca un terorist pentru ca a proiectat mesajul #rezist pe o cladire din Capitala! VIDEO was last modified: aprilie 14th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close