Pensionarii de serviciu ai PSD, scoși în stradă la un miting ”de amploare” împotriva șefei DNA! Antena 3 și RTV se chinuie să dea protestului o amploare exagerată!

493

Televiziunile de propaganda ale PSD, Antena 3 si Romania TV, prezinta informatii false sau vadit exagerate despre protestul organizat de Liviu Plesoianu si fostul ofiter SRI Daniel Dragomir in fata Palatului Cotroceni.

In jur de 30 de persoane, in mare parte pensionari, s-au strans sambata dupa amiaza in fata Palarului Cotroceni pentru a protesta fata de sustinerea pe care presedintele Iohannis o acorda sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Protestul a fost transmis in direct de Antena 3 si Romania TV, care au incercat sa dea manifestatiei o amploare exagerata.

„Strada cere demisia lui Kovesi”, a titrat Antena 3 pe buertiera. La Romania TV, cei cateva zeci de manifestanti au devenit sute.

Manifestantii au portocale ”bune, nu de la Ploiesti”, facandu-se aluzie la procurorul DNA Mircea Negulescu, zis ”Portocala”.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a declarat presei ca presedintele Klaus Iohannis este ”intr-o eroare totala”.

”Intr-un singur loc din tara, aici, la Palatul Cotroceni, se pare ca nu s-a auzit de portocalele de Ploiesti. Domnul Iohannis este intr-o deruta logica totala, lucru care este foarte grav pentru toata lumea, indiferent ce simpatii politice avem. Domnul Iohannis a spus ca nu a ascultat probele audio, ca nu a citit nici stenogramele, dar s-a pronuntat ca este o incercare foarte jalnica a unor penali. Atunci de ce te exprimi, de unde stii ce vorbesti?”, a spus Plesoianu.

Sursa: aktual24.ro