Pentru liderii PSD, ”presa libera” e o injuratura! Dragnea are pierderi de memorie ”nu-mi mai amintesc daca aceste conversatii sunt adevarate”, cu toate acestea vrea sa faca ”o sesizare, o plangere, ceva” impotriva site-ului Rise Project!

464

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a anunţat marţi că PSD discută cu mai mulţi avocaţi posibilitatea depunerii unei plângeri împotriva site-ului Rise Project, unde au fost publicate conversaţii private între liderii PSD de pe un grup de Whatsapp, scrie stiripesurse.ro.

„Am vorbit cu colegii mei, consultă câţiva avocaţi. Cred că ar trebui făcută o sesizare, o plângere, ceva de genul acesta, ca să vedem, dacă acele conversaţii sunt adevărate, să vedem cum au fost obţinute. Sigur că poate părea un moft, dar secretul corespondenţei şi al convorbirilor private trebuie respectat”, a declarat Dragnea.

Liderul PSD a afirmat că nu îşi aduce aminte dacă mesajele publicate de Rise Project sunt reale. „Eu nu păstrez toate conversaţiile. Ar însemna să-mi bubuie telefonul. Am mii de conversaţii. Dar dacă acele conversaţii sunt adevărate, eu aş vrea să văd probe indubitabile, nu print sceen-uri”, a precizat Dragnea.

Liviu Dragnea a susţinut că nu a îndemnat niciodată la organizarea de menifestaţii. „Eu am făcut în permanenţă apel şi public, şi în interiorul partidului la a neîncuraja orice manifestaţie. Mi-am atras critici chiar şi din interiorul partidului. Cu toate acestea, nu am cedat”, a mai explicat preşedintele PSD.

Dragnea a refuzat şi să spună dacă le-a scris colegilor „Daddy’s back” la întoarcerea din SUA.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos