Pesedistii au pornit cu un miting pentru familie si ajung la suspendarea lui Iohannis!

Pesediştii au anunţat cu surle şi trâmbiţe organizarea unui miting cu un milion de oameni pentru susţinerea familiei tradiţionale în urmă cu o lună. Apoi, după ce Viorica Dăncilă a căzut în dizgraţie preşedintelui Iohannis au zis că vor face miting pentru susţinerea Vioricăi Dăncilă. Nici asta nu se va mai întâmpla pentru că pe agenda lui Dragnea şi Tăriceanu a apărut ideea unui miting împotriva Codruţei Kovesi si a abuzurilor din justiţie. Astăzi unii lideri social-democraţi consideră că nici acest subiect nu e oportun şi propun prin vocea liderului PSD Alba, Ioan Dîrzu si liderului PSD Buzău Dumitru Buzatu să fie un miting pentru suspendare preşedintelui pentru nerespectarea deciziei CCR, privind demiterea Laurei Codruţa Kovesi.

Liviu Dragnea a anunţat luni că mitingul va fi împotriva abuzurilor va avea loc sâmbătă, ora 20.00, în Piaţa Victoriei, în condiţiile în care „există o putere subterană care parazitează deciziile importante”. Liderul social-democraţilor a precizat că la mitingul de susţinere vor participa sute de mii de oameni. „Un miting organizat împotriva abuzurilor care se întâmplă în România de mult timp, faptul că democraţia şi statul de drept sunt afectate de câţiva ani în România. Facem acest miting pentru a arăta că suntem decişi să mergem până la capăt. Îi aşteptăm pe toţi acre vor să trăiască într-o ţară liberă, în care să nu mai fie instituţii aflate sub teroare, unde, din cauza unei propagande toxice uriaşe se pune problema ca o putere subterană să paraziteze deciziile şi să influenţeze într-un mod ocult decizii importante, să permită instruziuni neconstituţionale, să permită ca cetăţeni români, firme româneşti să fie închise, zeci, mii de destine să fie distruse”, a declarat luni, după şedinţa PSD, Liviu Dragnea.

Liderul PSD Alba, deputatul PSD Ioan Dîrzu plusează şi deja face vâlvă în partid  afirmând că va fi primul care va strânge semnături pentru suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, în cazul în care nu va respecta decizia Curţii Constituţionale, precizând că nu are altă variantă decât aceea de a o revoca din funcţie pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat la RFI că, în opinia sa, nu există altă cale decât suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis dacă acesta refuză să aplice decizia CCR referitoare la revocarea şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi. De asemenea, el a precizat că tema mitingului PSD ar putea fi legată tocmai de eventuala nerespectare a deciziei CCR de către Iohannis.

„N-aş vrea să prejudec în ceea ce priveşte intenţiile preşedintelui Iohannis, însă este cert în acest moment că domnia sa s-a raliat unei opinii prin care încearcă să evite punerea în aplicare a acestei decizii. Susţinătorii acestei opinii se află în eroare, în special sunt o parte din reprezentanţii Opoziţiei, care cred că acesta este un mijloc de a demantela actuala majoritate parlamentară“, a declarat Buzatu, potrivit agenţiei News.

Întrebat despre declaraţia deputatului Ioan Dîrzu despre suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, liderul PSD a răspuns: ”Rămân la aceeaşi idee”.

sursa: Mediafax.ro

Pesedistii au pornit cu un miting pentru familie si ajung la suspendarea lui Iohannis! was last modified: iunie 4th, 2018 by Circul Politic
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre