Deputatul Oana Silvia Vladuca a anuntat, vineri pe Facebook, ca demisioneaza din PSD pentru a se inscrie in Pro Romania, noul PSD – partidul fostului lider Victor Ponta, precizand ca multe din valorile partidului s-au pierdut de cand formatiunea „a intrat in zodia nefasta a unui lider nefast”.

„Sunt membra a Partidului Social Democrat de peste 20 de ani. Am aderat la un grup politic cu care m-am simtit compatibila din punct de vedere al valorilor si principiilor declarate. Mi le-am asumat, la randul meu, le-am respectat si promovat cu fidelitate. in atatia ani, nu de putine ori, viata mea personala s-a confundat cu munca in acest partid. Nu ma plang. Aici am cunoscut oameni de foarte mare valoare, aici mi-am facut prieteni adevarati si trainici, am lucrat cu lideri de la care am putut invata enorm. Munca mea a fost rasplatita si le multumesc tuturor.

Din pacate, foarte multe dintre valorile pentru care am aderat la PSD acum doua decenii si-au incetat valabilitatea de cand partidul a intrat in zodia nefasta a unui lider nefast. in atare conditii, am avut de cumpanit cu privire la parcursul de urmat si am hotarat sa ma alatur lui Victor Ponta si Pro Romania! Nu e deloc usor sa o iau de la capat, dar sunt puternica si nu ma feresc de munca. Asa am crescut de mica si asa am inaintat in viata”, a scris Oana Silvia Vladuca, vineri pe Facebook.