Pesedistul Felix Stroe a gasit metoda sa castige alegerile. Mesaj de mobilizare catre social democrati: Capete in gura, si pe ei. M..e PNL, m..e USR! Video

739

Social democratii isi dau arama pe fata in intalnirile dintre ei. Felix Stroe, presedintele organizatiei judetene PSD Constanta, a avut un mesaj de cea mai joasa speta la adresa opozitiei in cadrul filialei pe care o conduce. Acesta a dat indicatiile pentru campania prezidentiala, unde cei din PSD trebuie sa raspunda cu aceeasi moneda la atacurile ce vor urma din PNL si USR.

”Suntem oameni care am trecut prin confruntari electorale. I-a apucat turismul atuncea pe toti. si au facut turism peste tot. Au facut turism la Adamclisi, au facut turism la Medgidia, au facut turism la Vulturu. Au facut turism, nene. I-a apucat turismul de murea lumea. 14%! Fratilor, ce naiba, suntem copii? in primul rand, aceste rezultate, care ne mahnesc, ne dor, sunt cel putin ciudate, stranii, ca sa nu ma exprim mai categoric.

Pusi pe bataie! si n-o sa ne intoarcem obrazul celalalt ca-n spusa aia a lui Matei (evanghelistul – n.r.), ci (daca ni se spune – n.r.) ”Ba a ma-tii” (vom raspunde) ”Ba a ma-tii”. Scuzati-ma doamnelor! si va rog frumos si doamnelor sa aveti atitudine barbateasca: capete in gura, si pe ei! Corect? Capete in gura, si pe ei! Muie PSD? (raspundem – n.r.:) Muie USR! Muie PNL! Asa trebuie sa va fie atitudinea. Sunteti magari? Nu incepem noi. Sunteti magari? Va spunem de zece ori mai mult ca voi.

Credeti ca actualul presedinte (n.r. Klaus Iohannis) e foarte iubit de cetateni? Nu va speriati, ca asta a fost rostul acestei campanii (pentru Parlamentul European – n.r.): sa ne demoralizeze. [Ei] n-au fost in stare sa se mobilizeze pentru motiunea de cenzura, pe care au anuntat-o cu surle si trambite, ca ne dau dupa cap si ne sfarama in picioare. Se cearta intre ei ca si chiorii. Vor scoate 15 candidati la prezidentiale. USR-ul se vede deja cu presedintele. Hai, sa ne mobilizam! Corect? Hai sa ne mobilizam! Sa ne mobilizam, si pe ei! Pe ei, pe mama lor! N-avem ce pierde, n-avem decat de castigat”, a fost discursul lui Stroe din sedinta judeteana in care s-a aprobat sustinerea Vioricai Dancila la sefia PSD.