Peste 200 de angajati din Primaria Alba Iulia trimisi cu familia la cursuri de specializare in statiunile de top ale Romaniei! Primarul dat de gol pe Facebook de un angajat entuziasmat: ”INCEPEM CONCEDIUL!”

564

Peste 200 de angajați din Primăria Alba Iulia, condusă de Mircea Hava, participă în această vară, pe bani publici, la mai multe cursuri de formare. Ca să nu se simtă singuri, ei au primit dreptul de a-și lua și un însoțitor, ba chiar și copilul, în unele cazuri.

Probabil din prea mult entuziasm, unul dintre angajații primăriei s-a și dat de gol pe Facebook, scriind într-o postare că ”începem concediul”.

Cei 208 norocoși care se formează pe litoralul românesc reprezintă aproximativ o treime din numărul total al angajaților de la toate serviciile. Celelalte două treimi se deformează de căldură prin birouri, cu speranța că la anul, dacă vrea șeful, vor prinde și ei un loc la Mamaia, notează alba24.ro.

Cursurile se țin la Mamaia, Jupiter, Neptun, Costinești, Eforie Nord sau Venus, dar și la Delta Dunării, Sovata, Băile Felix sau Sinaia.

Pentru fiecare dintre cei 208 de angajați, Primăria Alba Iulia plătește în medie aproximativ 3.800 de lei, fără TVA. În total este vorba despre cheltuieli care ajung la aproximativ 770.000 de lei, la care se mai adaugă TVA și cheltuieli de deplasare. La cursuri participă atât directorii din primărie, șefi de birou, consilieri, cât și agenți de pază și polițiști locali, informează alba24.ro.

Printre aceștia, se remarcă viceprimarul Voicu Paul, al cărui curs, desfășurat în luna iulie (23-30 iulie) la Mamaia, a costat 3980 de lei, arhitectul șef al municipiului, Hedviga Călin (6-12 august, Sovata, 3940 de lei), secretarul municipiului Alba Iulia, Marcel Jeler (13 – 20 august, Mamaia, 3952 de lei) și directorul executiv al primăriei, Teofila Țâr (25 iunie – 2 iulie, Mamaia, 3850 de lei).

FOTO: Listele cu angajații Primăriei Alba Iulia, locurile și perioadele în care participă la cursuri de formare pe banii instituției:

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos