Loading...
Picătura care va umple paharul și va declanșa potopul în PSD: în cazul nerevocării lui Kovesi, Tudorel Toader va plăti cu funcția! – Circul Politic

Picătura care va umple paharul și va declanșa potopul în PSD: în cazul nerevocării lui Kovesi, Tudorel Toader va plăti cu funcția!

Liderii PSD se intalnesc intr-o sedinta a Biroului Permanent National, miercuri, de la ora 16.00. Sedinta vine in contextul in care toata lumea asteapta prezentarea raportului ministrului Justitiei, Tudorel Toader, prin care sa anunte daca va declansa sau nu procedura de revocare a Laurei Codruta Kovesi.

Surse din PSD au informat pentru mai multe publicatii ca liderii partidului vor incerca sa stavileasca avantul social-democratilor, care isi doresc o sedinta prin care sa ii arate lui Tudorel Toader ca in cazul nerevocarii Laurei Codruta Kovesi va urma destituirea sa din functia de ministru al Justitiei.

”Stim ca toti ar vrea sa discutam subiectul asta si in partid, si voi la presa, dar acest subiect nu figureaza pe ordinea de zi si nici nu vor fi discutii pe aceasta tema”, ar fi precizat un lider important al PSD.

Sursa: aktual24.ro

Picătura care va umple paharul și va declanșa potopul în PSD: în cazul nerevocării lui Kovesi, Tudorel Toader va plăti cu funcția! was last modified: februarie 21st, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close