Pictorialul incendiar cu Udrea a impartit presa in doua! Fosta blonda de la Cotroceni a pozat dezbracata, insarcinata in luna a saptea!

488

Revista ”Viva!” publica un pictorial, realizat in Costa Rica, in care apare Elena Udrea insarcinata acum in luna a saptea, la varsta de 44 de ani.

”O fetita se pregateste sa devina marea iubire a femeii care a vrut sa conduca Romania si care acum este refugiata, traindu-si viata departe de tara, in Costa Rica”, scrie revista citata.

Fostul director editorial a rabufnit. Cristina Stanciulescu a scris pe FB ca a „acum am plecat si cu sufletul de la Viva. Acum 3 ani am plecat fizic, dar cumva mintea si sufletul mi-au ramas acolo… Si la toate revistele pe care le-am coordonat. De azi s-a inregistrat un alt standard si aceasta nu este revista pe care eu si echipa mea am facut-o atitia ani.
Am refuzat subiectul Elena Udrea de atitea ori, dar uite ca acum s-a publicat”.

Revista Viva este editata de Ringier, companie care a achizitionat recent ziarul Gazeta Sporturilor. Anchetele echipei lui Catalin Tolontan sunt cele care au contribuit la trimiterea in judecata a Elenei Udrea.

Coperta Viva a fost anuntata astazi chiar pe pagina de Facebook a revistei, iar postarea a fost insotita de o avalansa de comentarii negative ce criticau modul „favorabil” in care a fost prezentata Elena Udrea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos