Pieleanu croșetează scenarii fantasmagorice în studioul Antena 3: Tăriceanu e singurul politician care l-ar putea învinge pe Iohannis la prezidențiale!

558

Sociologul Marius Pieleanu a delarat ca singurul politician care in acest moment are posibilitatea de a-l invinge pe Klaus Iohannis la urmatoarele alegeri prezidentiale este Calin Popescu Tariceanu. Insa, acesta va trebui sa fie sustinut si de PSD.

„Sansa PSD este de a spijini un candidat care nu este neaparat din PSD. Tariceanu are posibilitatea de a rupe voturi din centru-dreapta. Pana acum, candidatii PSD nu au reusit sa treaca de 47-48%”, a aratat Pieleanu.

Singurul impediment pentru transpunerea in realitate a acestui scenariu este „orgoliul organizational”, PSD nu isi permite sa nu aiba candidat, a precizat Pieleanu.

Posibilitatea ca Tariceanu sa candideze la Presedintie cu sustinerea PSD a fost evocata recent si de Victor Ponta. Acesta l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca saboteaza sansa lui Tariceanu prin impunerea unui candidat al PSD fara sanse reale.

Sursa: aktual24.ro