Pieleanu, scăpat de sub control în studioul Antena 3: pentru susținerea lui ”daddy” în fața DNA trebuia blocată strada cu 15.000 de membri de partid!

594

Analistul Marius Pieleanu s-a declarat nemultumit de „reactia slaba” pe care a avut-o PSD in momentul in care Liviu Dragnea a fost nevoit sa se prezinte la DNA. El spune ca ar fi reactionat in alt mod.

Zeci de lideri ai PSD au fost prezenti, luni dimineata, in fata sediul DNA, pentru a-si arata sustinerea fata de Liviu Dragnea. Pieleanu este nemultumit insa si sustine ca PSD a avut o „reactie slaba”.

„PSD a avut o reactie slaba de sustinere a celui mai important lider politic, dupa presedintele Klaus Iohannis. Ce as fi facut eu, daca eram intrebat, in calitate de consultant, desigur.

Fie blocam Stirbei Voda (strada pe care se afla DNA) cu 15.000 de membri, fie veneam cu toata elita: primul-ministru, presedintele Senatului, toti membrii guvernului. Credeti-ma ca era alta dimensiune a sustinerii”, a declarat Pieleanu la Antena 3.

In fata sediului DNA s-au afla mai multi parlamentari PSD, precum vicepremierul Paul Stanescu, Marian Neacsu, secretarul general al PSD, Claudiu Manda sau deputatul Andreea Cosma. Acestia spun ca au venit sa il sustina pe Liviu Dragnea.

„La ultimele doua participari la ICCJ nu ar fi trebuit sa fie admolestat si batjocorit. (…) Nu am venit sa punem presiune. Nu am vorbit acest lucru cu dumnealui”, a afirmat senatorul Claudiu Manda.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos