Pieleanu, sociologu’ lu’ peste, ii ridica statuie condamnatului Dragnea: ”Are inteligenta net superioara cetatenilor acestei tari!”

655

Sociologul Marius Pieleanu a declarat la un post de televiune ca liderul PSD, Liviu Dragnea, „are o inteligenta net superioara cetatenilor acestei tari”.

Declaratia a fost surprinsa de un utilizator de Facebook.

Screen Shot 2017-05-12 at 14.05.08

Legaturile apropiate ale sociologului Marius Pieleanu cu conducerea PSD sunt de notorietate. In ianuarie, el s-a aratat ingrozit dupa ce Liviu Dragnea declarase ca in aprilie sau mai ar urma sa intre la inchisoare.

„Afirmatia domnului Dragnea este extrem de grava. Sper din tot sufletul, pentru sanatatea societatii romanesti si pentru viitorul ei, ca declaratia aceasta sa nu se adevereasca. In urma dezvaluirilor din ultima perioada facute de Sebastian Ghita… sigur ca este posibil un astfel de scenariu. Sper sa mai avem suficiente elemente de echilibru, inclusiv in justitie, care sa se opuna unor astfel de decizii si sa judece in continuare dosarele pe baza unor elemente corecte, cu caracter juridic, iar hotararea sa se ia conform literei si spiritului legii”, a spus Marius Pieleanu la Romania TV.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos