Pieleanu, sociologul de serviciu al PSD, se crede INTANGIBIL! A facut o adevarata CRIZA DE NERVI dupa ce a fost amendat pentru VITEZA EXCESIVA!

483

Sociologul Marius Pieleanu, apropiat de conducerea PSD, a fost implicat intr-un accident, sambata, pe DN1. A fost nevoie si de interventia Politiei si, dupa ce a luat amenda, Pieleanu a reactionat nervos.

Intr-o declaratie pentru DCNews, sociologul, invitat de casa al Antenei 3, a povestit ce s-a intamplat.

El a fost amendat de politisti, sambata dupa-amiaza, pentru viteza excesiva. Pieleanu spune ca intre Sinaia si Predeal, a parcurs un drum de 20 km intr-o ora si jumatate. Apoi, „intre Predeal si Brasov, nu mai era aglomeratie” si „esti tentat sa mergi mai repede”, s-a justificat sociologul. „Politia avea ascuns un radar, cum face ea. Nu aveam decat 70 la ora”. Pieleanu a fost oprit si a primit si o amenda.

„Este un mecanism compensatoriu, dupa ce stai o ora si jumatate bara la bara si mergi cu viteza melcului. Nu aveam ca Huidu 70 de km in plus, nu mergeam cu 120 la ora. Insa recunosc ca viteza limita era 50. Din punct de vedere legal, este corect, dar e un exces de zel ca politia sa pandeasca imediat dupa un ambuteiaj. In loc sa actioneze pentru fluidizarea traficului, stau la panda. Le-am si zis ca incearca astfel sa justifice pensiile nesimtite”, a reactionat nervos Marius Pieleanu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos