Loading...
Piți Cosma de PSD nu-și poate scrie singură nici numele, dar e mare as în legile Justiției: vrea ca furtul ”pentru altul” să nu mai fie pedepsit! | Circul Politic

Piți Cosma de PSD nu-și poate scrie singură nici numele, dar e mare as în legile Justiției: vrea ca furtul ”pentru altul” să nu mai fie pedepsit!

Cunoscută numai printr-un dosar penal din galaxia dosarelor de familie și prin pictoriale semidezbrăcate, Andreea Cosma a mai căpătat o calitate publică acum un an: a devenit deputat.

Performanțele anterioare nu ar fi calificat-o pentru o astfel de poziție, dar Parlamentul României a văzut chiar și mai rău. În orice caz, rolul Andreei Cosma în Camera Deputaților este, ca în cazul multor pesediști, acela de sculă procorupție.

andreea cosma

Ultimul episod a fost cel al depunerii unei inițiative legislative menite să slăbească prevederile legii 78/2000. Conform acestei legi, sunt sancționate anumite fapte dacă, prin acestea, se obțin “pentru sine sau pentru altul” bunuri sau “foloase”. Ei, din punctul de vedere al Andreei Cosma, dar și al altor pesediști, din lege trebuie scoasă sintagma “sau pentru altul” și adăugat cuvântul “materiale” după “foloase”. Cu alte cuvinte, poți fura liniștit dacă nu e pentru tine, ci pentru un altul, și dacă scopul e să obții foloase nemateriale (cum ar fi o funcție, să zicem).

Să faci astfel de modificări la legi e simplu pentru fiica baronului Cosma. Cu adevărat greu, însă, e să-ți scrii numele: “Andreea”. Are doi de “e”, în hiat, apoi urmează un “a”, parte dintr-un diftong, greu, frate. Așa că dispariția unui “e” e naturală și rezultă “Andrea”. Sănătate!

andrea

Sursa: prisacariu.ro

Piți Cosma de PSD nu-și poate scrie singură nici numele, dar e mare as în legile Justiției: vrea ca furtul ”pentru altul” să nu mai fie pedepsit! was last modified: decembrie 19th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close