Plesoianu sare in apararea lui Tariceanu si lanseaza un atac dur la liderul ALDE european: Este un apendice submediocru al lui Soros!

224

Liderul ALDE european, Guy Verhofstadt, a avertizat ca impotriva Romaniei s-ar putea activa articolul 7, iar ALDE din Romania va fi exclus din familia europeana, daca nu se respecta statul de drept. Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, sustine ca Verhofstadt este ”apendicele lui Soros” si ii cere lui Tariceanu sa-l trimita la plimbare pe ”penibilul asta care se crede o mare somitate europeana”.

”Apendicele lui Soros, nulitatea isterica din fruntea ALDE european ameninta Romania cu „articolul 7”. Oare ce o sa ne facem?

Repet ce-am scris acum cateva zile: ALDE european ameninta cu excluderea ALDE romanesc? Domnule Tariceanu, va spun cu toata sinceritatea: eu l-as trimite URGENT la plimbare pe penibilul asta care se crede o mare somitate europeana.

Ca de obicei, nu zice nimeni direct, asa ca o spun eu: Guy Verhofstadt nu e nimic altceva decat un apendice submediocru al lui George Soros, o nulitate artagoasa care va primi de aici inainte de la mine toate replicile necesare. E doar inceputul, mai ales ca il incearca o iritatie legat de legea privind transparentizarea finantarii ONG-urilor… O sa-si primeasca in scurt timp raspunsul! M-am saturat de toti precarii intelectual ridicati pe false socluri europene! Niste nulitati agresive care trebuie reasezate in bancutele lor…”, scrie Liviu Plesoianu.