Pleșoianu, viitorul „președinte” din partea PSD, e în campanie pe facebook și înjură contestatarii ca la ușa cortului!

310

Deputatul PSD Liviu Plesoianu o catalogheaza pe tanara care i-a urat lui Dragnea, pe aeroportul din Viena, sa „il manance puscaria” drept „stalinista” si „proasta”.

Deputatul PSD a intrat pe pagina de Facebook a Irinei Vasilescu si a cautat postari de care sa se foloseasac pentru a o ataca.  A gasit ceva referitoare a o piesa de teatru de unde a tras concluzia ca tanara care l-a apostrofat pe Dragnea pe aeroportul din Viena este „proasta”.

„Doua replici pentru #rezistenta duduie Irina Vasilescu si pentru #BULA

De #rezistenta Irina Vasilescu am auzit pentru prima oara in viata zilele trecute, atunci cand s-a remarcat agresandu-l verbal, la aeroport, pe presedintele Camerei Deputatilor. „De aici, noi mergem direct in piata Victoriei. Sa stiti ca n-o sa castigati. O sa va manance puscaria.”, a spus #implicata_social, laudandu-se ulterior cu fapta in propria-i bula pe care o considera „lumea”.

Doua replici am pentru duduia #rezistenta:

1. In locul domnului Dragnea, la treaba cu „O sa va manance puscaria”, v-as fi spus fara sa ezit: „Pe dumneavoastra, prea-#rezistenta duduie, deja v-au devorat #STALINISMUL si #PROSTIA!”. …Despre #STALINISM va explic imediat, iar despre infinita #PROSTIE va spun mai jos, la replica 2.

…V-a mancat deja #STALINISMUL, #rezistenta duduie, pentru ca numai o persoana careia ii curge #STALINISM prin toate venele ii poate spune unui om care beneficiaza de prezumtia de nevinovatie (oricine ar fi acel om) ca „o sa-l manance puscaria”. Aidoma tuturor celorlalti colegi #STALINISTI care ureaza „de inchisoare” si care se considera, prin asta, miez de sambure de lume noua, sunteti o persoana care isi fardeaza #IPOCRIT ura vida si si-o etaleaza angelic drept „activism social”. In realitate, sunteti doar un exponent din Mileniul III al categoriei de indivizi pe umerii entuziasti ai carora s-au construit toate sistemele #TOTALITARE! Pentru ca un sistem totalitar va avea mereu nevoie de insi carora le lipseste organul pentru SCEPTICISM, de insi fara indoieli, de insi care aplauda gesturile totale fericiti ca au reusit sa impuna UN UNIVERS IN DOAR DOUA CULORI: ALB SI NEGRU…

2. Daca tot ati gasit firesc a-i spune unui semen intru specie ca „o sa-l manance puscaria”, va transmit, #rezistenta duduie Irina Vasilescu, ca pe dumneavoastra deja v-a mancat #PROSTIA! Iar dovada supremei prostii, precum si a faptului ca traiti in propria bula mica, despre care nutriti iluzia ca ar fi LUMEA CEA MARE, o oferiti singura-singurica, pe propria pagina de Facebook.

Foarte recent, mai exact in data de 28 octombrie, va vaitati in cadrul propriei bule de Facebook ca nu vine lumea, desi intrarea era libera, la un festival la care participati in sala teatrului ACT. Apoi, de-a dreptul #REVOLTATA, va plangeati catre confratii dumneavoastra de #BULA ca „se calca lumea pe cap sa cumpere bilete la piese cu Beligan”…

Irina Vasilescu: „HOP in FNT. Intrarea libera. Sa tot fim vreo 40, bate vantul prin sala teatrului ACT. Bine ca se calca lumea pe cap sa cumpere bilete la piese cu Beligan.”

…Distinsa #REZISTENTA duduie, e clar ca mintea dumneavoastra… duduie. Va anunt pe aceasta cale ca, din pacate pentru MARELE TEATRU, Maestrul BELIGAN a murit anul trecut, in data de 20 iulie 2016… Ar fi, prin urmare, destul de dificil sa „se calce lumea pe cap sa cumpere bilete la piese cu Beligan” in 2017…”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Sursa: aktual24.ro