Pleșu, ironii acide la adresa lui Tăriceanu: ”Stă fudul la guvernare și vorbește românește cu un ușor accent de fără frecvență!”

536

Andrei Plesu a scris un articol de opinie in Dilema Veche, materialul publicat fiind dedicat lui Calin Popescu Tariceanu.

Din materialul semnat de Andrei Plesu in Dilema Veche reiese faptul ca seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu este marca de comunism pentru faptul ca pentru el toti adversarii politici sunt ca si Ceausescu. „E evident ca dl Tariceanu e marcat, in mai mare masura decit noi astilalti, de trauma totalitara”, scrie acesta ironic.

„Privind retrospectiv, dl Tariceanu ar trebui sa recunoasca, totusi, ca a avut si nitel noroc cu „evenimentele“ din decembrie 1989: a ajuns pe prima scena a tarii fara sa aiba de raportat mari ispravi, a devenit campionul „biletelului roz“, sta, cu 6-8% din voturi, in pozitia omului nr. 2 din stat si vorbeste romaneste cu un usor accent de fara frecventa“, mai scrie publisctul.

Plesu considera Ca Tariceanu „sta fudul la guvernare si da de pamint cu cei care-l acuza. E un fel de martir fara martiraj, un fel de Havel fara disidenta, un fel de ideolog fara ideologie. Pe scurt, un spectaculos ambalaj. De-aia si mor, probabil, doamnele dupa elegantele lui costume…”

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos