PNL ar putea sa scape luna aceasta de Citu. Dat afara de la conducerea Senatului si exclus din partid

150

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe a declarat, luni, ca deocamdata nu exista in PNL o decizie de schimbare a lui Citu din functia de presedinte al Senatului, el amintand ca in luna mai va exista o sedinta a Consiliului National dar ca nu stie daca acest subiect va fi pe agenda.

”Deocamdata nu exista in PNL o decizie de schimbare a domnului Citu din functia de presedinte al Senatului”, a spus Stroe.

El a precizat ca sunt lucruri de bucatarie interna.

Purtatorul de cuvant al PNL a mai afirmat ca va fi un Consiliu National, dar nu stie daca va fi pe agenda acest subiect.

”Ce va pot asigura, in momentul de fata, este ca Florin Citu este presedintele Senatului”, a mai spus el.

El a spus despre relatia din interiorul coalitiei PNL-PSD ca exista o foarte buna colaborare.  ”Nu sunt probleme in acest moment cu functionarea acestei coalitii, ba din contra, as putea zice ca exista o multumire din partea ambelor partide de aceasta formula politica aleasa, care va asigur ca functioneaza”, a spus purtatorul de cuvant al PNL, citat de news.ro.

Ionut Stroe e precizat ca ”exista in acest moment stabilitate politica”, necesara pentru a traversa aceasta situatie dificila.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos