PNL bate palma cu partidul lui Ponta pentru debarcarea lui Dragnea și Tăriceanu din conducerea celor două Camere ale Parlamentului!

367

Partidul Pro România se ‘aliază’ cu liberalii în lupta acestora pentru revocarea lui Liviu Dragnea de la şefia Camerei Deputaţilor.

Anunţul a fost făcut chiar de deputatul Daniel Constantin, care a susţinut că doreşte extinderea măsurii şi cere şi revocarea de la Senat a adversarului său, Călin Popescu Tăriceanu.

„În perioada următoare, vom analiza propunerea pe care a avansat-o deja PNL privind schimbarea regulamentului de la Camera Deputaţilor. Vedem dacă avem îmbunătăţiri, dar cu siguranţă cred că vom fi de acord cu această măsură într-o formă sau alta. Propunerea noastră este să extindem această formă şi la nivelul Senatului pentru că şi acolo trebuie să existe. Noi nu facem o schimbare de regulament pentru un om şi atunci cred că această regulă democratică trebuie să existe şi la nivelul Senatului, nu numai la nivelul Camerei Deputaţilor”, a afirmat Daniel Constantin, după întâlnirea cu liderul grupului liberal, Raluca Turcan.

Luni, liderul deputaţilor liberali Raluca Turcan a anunţat că PNL solicită modificarea Regulamentului Camerei Deputaţilor, astfel încât revocarea preşedintelui instituţiei să poată fi făcută şi la iniţiativa unei treimi din numărul deputaţilor.

Sursa: stiripesurse.ro