Partidul Pro România se ‘aliază’ cu liberalii în lupta acestora pentru revocarea lui Liviu Dragnea de la şefia Camerei Deputaţilor.

Anunţul a fost făcut chiar de deputatul Daniel Constantin, care a susţinut că doreşte extinderea măsurii şi cere şi revocarea de la Senat a adversarului său, Călin Popescu Tăriceanu.

„În perioada următoare, vom analiza propunerea pe care a avansat-o deja PNL privind schimbarea regulamentului de la Camera Deputaţilor. Vedem dacă avem îmbunătăţiri, dar cu siguranţă cred că vom fi de acord cu această măsură într-o formă sau alta. Propunerea noastră este să extindem această formă şi la nivelul Senatului pentru că şi acolo trebuie să existe. Noi nu facem o schimbare de regulament pentru un om şi atunci cred că această regulă democratică trebuie să existe şi la nivelul Senatului, nu numai la nivelul Camerei Deputaţilor”, a afirmat Daniel Constantin, după întâlnirea cu liderul grupului liberal, Raluca Turcan.

Luni, liderul deputaţilor liberali Raluca Turcan a anunţat că PNL solicită modificarea Regulamentului Camerei Deputaţilor, astfel încât revocarea preşedintelui instituţiei să poată fi făcută şi la iniţiativa unei treimi din numărul deputaţilor.

Sursa: stiripesurse.ro