PNL cere demisia ministrului Apararii! „Prostia guvernului Dancila devine deja periculoasa, risca sa ne bage in razboi”

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca, i-a cerut, miercuri, ministrului Apararii, Mihai Fifor, sa demisioneze pentru afirmatiile privind rachetele balistice la Deveselu, apreciind ca „prostia guvernului Dancila devine deja periculoasa, risca sa ne bage in razboi”.

Mihai Fifor, ministrul Apararii, afirma ca avem rachete balistice la Deveselu. Prostia guvernului Dancila devine deja periculoasa, risca sa ne bage in razboi. Demisia!”, a scris pe Facebook purtatorul de cuvant al PNL, Ionel Danca.

Ministrul Apararii a declarat marti seara la Antena 3 ca la baza de la Deveselu sunt ”rachete balistice”.

„Cum ar putea fi vreodata presedintele Putin incantat de faptul ca in Romania avem baza militara de la Deveselu, cu rachetele balistice? Cum ar putea vreodata presedintele Putin sa fie incantat ca avem baza de la Mihail Kogalniceanu, populata cu militari americani si noi insistam in continuare fata de SUA in parteneriatul strategic sa asiguram permanenta militarilor americani pe teritorul romanesc? Cum ar putea Federatia Rusa sa fie incantata ca Romania isi dezvolta capabilitatile navale?” a declarat Mihai Fifor, la Antena 3.

Miercuri dimineata, Mihai Fifor a revenit asupra afirmatiilor, sustinand ca „a fost in cel mai rau caz o eroare de interpretare”.

„Niciodata nu cred ca cineva ar putea afirma ca la Deveselu avem rachete balistie. Aseara am spus ca avem baza de la Deveselu, care se ocupa de rachetele balistice, in niciun caz ca la Deveselu avem avem rachete. E putin probabil ca eu sa nu stiu ce adapostim la Deveselu, sa nu stiu ca acolo sunt rachetele interceptoare si in ce mod functioneaza scutul de la Deveselu. A fost doar o greseala de intelegere, de comunicare in cel mai rau caz, dar in niciun caz nu as putea vreodata afirma ca la Deveselu avem rachete balistice”, a declarat Mihai Fifor, la Digi24.

PNL cere demisia ministrului Apararii! „Prostia guvernului Dancila devine deja periculoasa, risca sa ne bage in razboi” was last modified: august 1st, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre