PNL forteaza debarcarea lui Dragnea in Parlament! „Vreau sa vedem daca intr-adevar se gandesc la binele Romaniei”

Deputatul PNL Gigel Stirbu anunta ca Opozitia va demara procedura de schimbare din functia de presedinte al Camerei Deputatilor a lui Liviu Dragnea. Gruparea pucistilor din PSD a anuntat deja, pe surse, ca ar putea sustine un astfel de demers.

„Astazi, in sedinta Biroului Executiv al Partidului National Liberal voi propune spre analiza oportunitatea initierii unui proiect de hotarare pentru schimbarea presedintelui Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Vreau sa vedem cu totii daca cei 50 de parlamentari PSD de care vorbeau Stanescu, Firea si Tutuianu se gandesc intr-adevar la binele Romaniei sau vor doar sa puna mana pe puterea din partid”, scrie Stirbu pe Facebook.

Intrebat, duminica seara, al Antena 3, daca pucistii au 50 de parlamentari PSD pentru a sustine revocarea sa din fucntie, Dragnea a reactionat foarte iritat.

„Nu cred. Nu cred ca vor depasi acea linie rosie. Sper sa nu se intample, dar o sa vedem cu totii asta. Nici mie nu-mi place de toti din partid. Ce sa nu voteze, legea pensiilor? Codurile Penale? Asta o sa vedem”, a spus Dragnea.

PNL forteaza debarcarea lui Dragnea in Parlament! „Vreau sa vedem daca intr-adevar se gandesc la binele Romaniei” was last modified: septembrie 24th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre