PNL se subțiază pe zi ce trece! Migrație masivă a liberalilor înspre ALDE, într-un județ din România!

440

Mai mulţi membrii PNL Dolj, pritre care un vicepreşedinte, dar şi un primar, au „migrat” în ALDE. Anunţul a fost făcut chiat de preşedintele ALDE Dolj.

Ion Cupă, preşedintele ALDE Dolj, a declarat că urmăreşte consolidarea structurii şi că îi aşteaptă pe toţi cei care „cred în libertăţile şi drepturile cetăţenilor”. Primii care au „răspuns” apelului au fost câteva persoane din PNL.

„ALDE Dolj continuă procesul de consolidare a structurilor sale organizatorice şi rămâne un partid deschis tuturor doljenilor care cred în valorile unui liberalism autentic de secol XXI. Salutăm faptul că ni se alături oameni valoroşi, atât dintre cei care nu au mai făcut politică, dar şi liberali adevăraţi, foşti membri PNL, care au înţeles că ALDE este casa liberalismului în România.

În această săptămână s-au alăturat echipei noastre domnul Adinel Ilinca, fost vicepreşedinte al PNL Dolj, precum şi alţi membri ai organizaţiilor PNL din municipiul Craiova. De asemenea, salutăm decizia domnului Eugen Giurcă, primar (ex PNL) al comunei Sălcuţa, de a adera la programul nostru politic şi de a fi partener ALDE de acum înainte”, a spus Ion Cupă.

Adinel Ilinca, fost vicepreşedinte PNL, a afirmat că deciziile în cadrul PNL Dolj sunt luate de câteva persoane, toate provenind din rândul fostului PDL.

„Am fost vicepreşedinte şi în PNL-ul vechi şi am decis să renunţ la acest partid, deoarece consider că activitatea mea în cadrul partidului nu a fost apreciată, ba chiar a fost obstrucţionată”, a spus Ilinca.

„Listele pentru alegerile parlamentare, incredibil, s-au discutat la Ramada şi nu în cadrul Biroului Politic Judeţean al PNL Dolj. Ocupam funcţia de vicepreşedinte pe Departamentul mediu de afaceri, fonduri europene, de care trebuia să mă ocup, dar şi aici am fost obstrucţionat.

Când domnul senator PNL, Florin Câţu, a venit în Craiova, unde a organizat o întâlnire cu oameni de afaceri, a fost desemnată o altă persoană din cadrul partidului, iar eu nici măcar nu am fost invitat. Toate acestea sunt lucruri care dor şi atunci am decis să activez în cadrul ALDE”, a mai spus acesta.

Sursa: evz.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos