PNL Sector 1 critica activitatea primarului PSD Dan Tudorache: ”DEZASTRUOS! Promisiunile au ramas la stadiul de idei scrise pe pliantul de campanie!”

415

Reprezentanții PNL Sector 1 consideră că bilanțul activității din primul an de mandat al primarului sectorului 1, Dan Tudorache, este „dezastruos”, fiind caracterizat prin „zero realizări”, informeaza Agerpres.

La un an de zile de la preluarea mandatului de primar de către Dan Tudorache, putem constata că starea sectorului nostru se degradează pe zi ce trece, niciuna dintre promisiunile electorale înaintate de acesta nefiind îndeplinită. Nu doar că nu a fost demarat niciunul dintre proiectele mari promise în campanie, dar au fost blocate și proiecte de succes ale fostei administrații liberale, precum reabilitarea termică a blocurilor. Zero realizări într-un an de zile. Noi, liberalii din Sectorul 1, îl somăm pe primarul Tudorache să înceapă să fie cu adevărat primar. Este doar una dintre cele două variante pentru sectorul 1 și locuitorii săi. A doua variantă implică o demisie a lui Dan Tudorache, fără să putem spune în schimb că ar putea fi numită o demisie de onoare”, spune președintele PNL Sector 1, Victor Picu, potrivit unui comunicat transmis vineri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, „bilanțul activității de primar a lui Dan Tudorache din primul an de mandat este unul dezastruos”, „în acest moment, Sectorul 1 pare neguvernat”, iar promisiunile primarului „au rămas la stadiul de idei scrise pe pliantele de campanie”.

„Dan Tudorache a candidat în 2016 la funcția de primar sub sloganul ‘Mă angajez doar la ceea ce știu sigur că pot realiza’. Astăzi, lipsa totală a realizărilor, fie că vorbim despre infrastructură, servicii publice sau spații verzi, ne arată un primar care și-a respectat o singură promisiune: cea din slogan. Astfel, fără să cunoască munca de primar, nu s-a angajat să înceapă niciun proiect”, se arată în comunicat.

Conform PNL Sector 1, Parcul Bazilescu, modernizarea piețelor agroalimentare și construirea de noi creșe au fost numite de Dan Tudorache drept cele mai urgente probleme ale sectorului, dar, până astăzi, nu există o hotărâre de Consiliu Local cu privire la soluționarea acestor probleme.

PNL Sector 1 mai menționează, printre nerealizările primarului Dan Tudorache, construirea de noi locuri de parcare, reabilitarea termică a blocurilor, transparentizarea cheltuirii banului public, consolidarea și modernizarea Cinematografului Patria, modernizarea podului Constanța și reabilitarea Parcului Gării de Nord, construirea de noi piste pentru bicicliști.

„Mai mult decât atât, dacă în timpul administrației liberale Sectorul 1 putea fi dat drept model la capitolul ‘curățenie’, acesta poate concura astăzi cu sectoarele de la coada clasamentului”, mai arată reprezentanții PNL Sector 1.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos