Masura dura luata de PNL dupa ce doi membri ai TNL Cluj au distribuit pliante false in numele USR – PLUS. „Tineretul National Liberal dezaproba initiativa avuta de doi fosti membri ai filialei TNL Cluj-Napoca, de a difuza pliante cu citate controversate din declaratiile unor membri ai Aliantei USR-PLUS.

Aceasta actiune individuala reprobabila nu reflecta spiritul si comportamentul Tineretului National Liberal si din nefericire nu a fost niciodata adusa in atentia Biroului Executiv al TNL.

Mentionam ca aceasta actiune vine in contradictie flagranta cu strategia de campanie hotarâta de echipa de campanie a Partidului National Liberal.

Deoarece actiunea individuala a celor doi fosti colegi nu a fost dezbatuta si asumata in forurile de decizie ale TNL, iar consecintele acestor actiuni au adus grave prejudicii imaginii si prestigiului Tineretului National Liberal, Biroul Executiv al TNL a luat decizia, in unanimitate, de a-i exclude pe cei responsabili din rândurile Tineretului National Liberal”, transmite TNL.