Loading...
PNL va vota împotriva guvernului Dăncilă! România nu mai are nevoie de încă ”o marionetă care să nu iasă din umbra lui Dragnea!” – Circul Politic

PNL va vota împotriva guvernului Dăncilă! România nu mai are nevoie de încă ”o marionetă care să nu iasă din umbra lui Dragnea!”

Presedintele Partidului National Liberal, Ludovic Orban, a declarat miercuri, la Iasi, ca premierul desemnat Viorica Dancila mai are inca timp sa se retraga inainte de votarea cabinetului in Parlament, de vreme ce „ea probabil nu-si da seama in ce a intrat”.

„Deja am hotarat ca vom vota impotriva guvernului Dancila, considerand ca doamna Dancila nu are nicio calitate care sa o impuna pentru aceasta candidatura, singura calitate a acesteia fiind supunerea fata de Dragnea si dorinta bolnava a acestuia de a avea la Palatul Victoria o marioneta care sa nu iasa din umbra lui. Doamna Dancila mai are timp sa se retraga pentru ca ea probabil nu-si da seama in ce a intrat”, a declarat presei Ludovic Orban.

Orban a mai mentionat ca PNL a mers la consultarile convocate de presedintele Klaus Iohannis dupa demisia premierului Mihai Tudose, cu varianta alegerilor anticipate, dar nu a respins nici ideea de a forma o majoritate, insa acest lucru este dificil in structura Parlamentului actual.

Sursa: aktual24.ro

PNL va vota împotriva guvernului Dăncilă! România nu mai are nevoie de încă ”o marionetă care să nu iasă din umbra lui Dragnea!” was last modified: ianuarie 24th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close