Poate ar trebui sa le oferim fostilor detinuti si vacante in tari exotice care nu au tratat de extradare cu Romania

211

Social-democratul Mihai Tudose a starnit reactii in lant pe retelele de socializare dupa ce a declarat ca politicienii din care face parte ar trebui sa se preocupe mai mult de educatie, sanatate si infrastructura si sa o mai lase cu facilitatile .

Condamnarile sunt privative de libertate, nu sunt de alta natura, ca trebuie chinuiti sau schigiuti. Trebuie sa existe niste conditii, niste drepturi, ale omului care trebuiesc respectate acolo. Este o prioritate si datorita impunerii unor linii europe si a unui bun simt. Pedeapsa este privativa de libertate, nu-i un chin, nu-i o munca silnica, nu la conditii inumane. Noi mai avem niste probleme, cu batranii, cu copiii, cu sanatatea, cu educatia. Eu inteleg ca si asta este o problema de care sa ne ocupam, dar eu as incepe cu copiii!”, a declarat Tudose pentru Info Braila.

In nota acida si dezinhibata care-l caracterizeaza, Mihai Tudose a mai spus ca poate detinutilor care sunt extradati ar trebui sa li se ofere si o vacanta de lux, la alegere, intr-o tara exotica, dar una care nu are tratate de extradare cu Romania.