Poate ar trebui sa le oferim fostilor detinuti si vacante in tari exotice care nu au tratat de extradare cu Romania

Social-democratul Mihai Tudose a starnit reactii in lant pe retelele de socializare dupa ce a declarat ca politicienii din care face parte ar trebui sa se preocupe mai mult de educatie, sanatate si infrastructura si sa o mai lase cu facilitatile .

Condamnarile sunt privative de libertate, nu sunt de alta natura, ca trebuie chinuiti sau schigiuti. Trebuie sa existe niste conditii, niste drepturi, ale omului care trebuiesc respectate acolo. Este o prioritate si datorita impunerii unor linii europe si a unui bun simt. Pedeapsa este privativa de libertate, nu-i un chin, nu-i o munca silnica, nu la conditii inumane. Noi mai avem niste probleme, cu batranii, cu copiii, cu sanatatea, cu educatia. Eu inteleg ca si asta este o problema de care sa ne ocupam, dar eu as incepe cu copiii!”, a declarat Tudose pentru Info Braila.

In nota acida si dezinhibata care-l caracterizeaza, Mihai Tudose a mai spus ca poate detinutilor care sunt extradati ar trebui sa li se ofere si o vacanta de lux, la alegere, intr-o tara exotica, dar una care nu are tratate de extradare cu Romania.

Poate ar trebui sa le oferim fostilor detinuti si vacante in tari exotice care nu au tratat de extradare cu Romania was last modified: iunie 29th, 2018 by Circul Politic
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre