POFTIM CULTURA! Leasa, consilier judetean PSD si director al FC Voluntari, a scos TROFEUL Romaniei la GRATAR pe ritmuri de MANELE!

609

Directorul general al FC Voluntari, Daniel George Leasa, s-a filmat in curtea casei sale din Voluntari in timp ce dansa pe manele, alaturi de nevasta, cu Cupa Romaniei in brate. Leasa este consilier judetean al PSD, scrie aktual24.ro.

A doua zi dupa finala Cupei Romaniei, Daniel Leasa, a scos trofeul in curtea casei, la un gratar asezonat cu manele. Alaturi de Leasa, la respectiva petrecere ar fi participat si membri ai Consiliului de Administratie, scrie Gazeta Sporturilor.

El a dansat cu trofeul in brate pe acordurile lautarului, langa un gratar cu mici.

Daniel George Leasa (41 de ani) este consilier judetean PSD la Consiliul Judetean Ilfov, dar timp de doua mandate (2008-2012 si 2012-2016) a fost consilier local la Primaria Voluntari, condusa de Florentin Pandele.

Actualul trofeul al Cupei Romaniei se acorda castigatoarei incepand din anul 2002, atunci cand a fost donat de catre Ion Tiriac. Trofeul, o cupa care are la baza o minge de fotbal, este realizat din argint masiv si a fost creat de un bijutier din Germania, care si-a dorit sa ramana anonim.

Masoara 60 de centimetri in inaltime si cantareste 12 kilograme. Pe el sunt filigranate stema Romaniei si emblema FRF, iar pe soclu sunt imprimate toate castigatoarele Cupei din 2002 si pana azi.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos