Poftiti la locurile voastre, incepe circul! Serban Nicolae catre Ponta: ”chestia asta cu demisia e un pustism, un teribilism. Ponta vrea sa fie noul Chirica!”

567

Senatorul PSD Serban Nicolae, care s-a remarcat in ultima perioada printr-un comportament foarte agresiv, l-a luat acum la ochi si pe Victor Ponta. Fostul premier, aflat in conflict cu Liviu Dragnea, a anuntat ca si-a depus demisia in alb din partid.

Prezent la Antena3, Serban Nicolae l-a tratat cu superioritate pe fostul sau sef de partid.

„E greu sa inteleg ce ar vrea sa transmita Victor. Chestia asta cu demisia in alb este un pustism, un teribilism. Victor vrea mai degraba sa fie un fel de Chirica (Mihai Chirica, primarul de la Iasi, santionat recent de conducerea PSD pebtru delict de opinie – n.red)”, a declarat Nicolae.

Senatorul PSD a dezvaluit apoi ca el este cel care l-a lansat in politica la nivel inalt pe Victor Ponta.

„Intr-un fel eu sunt cel care i-am facut intrarea. Eu am fost cel care i-a asigurat botezul politic, l-am sustinut sa preia conducerea TSD. Nu inteleg de ce se situteaza acum pe o pozitie excentrica”, a mai spus Nicolae.

Fostul premier Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca isi depune demisia din PSD.

„Daca deranjez, ca am vazut ca deranjez, de astazi o sa-i trimit domnului Dragnea – stiti ca eu nu vreau sa ma dea nimeni afara din partid – ii trimit demisia mea in alb si cand il supar foarte tare o introduce si a scapat de mine. Dar sa tac din gura n-o sa tac, nu pot la varsta asta sa mai tac din gura pe lucruri pe care le-am vazut, pe care le stiu si pe care le vad cu ingrijorare”, a declarat Ponta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos