Politia Romana s-a facut de ras la ordinul PSD in cazul romanului cu placutele anti-PSD: Fapta nu exista! „A fost un abuz”

Dosarul penal deschis pe numele soferului care a circulat in Romania cu numere de inmatriculare cu mesaj anti PSD a fost clasat. Fapta nu exista, a fost de parere procurorul, dupa ce a analizat dovezile aduse de Politie.

Astfel, Razvan Stefanescu si-a recuperat permisul de conducere si spune ca dupa ce va afla rezultatele, anchetelor interne din Politia Romana va depune, la randul sau, o plangere penala.

Razvan stefanescu a condus pentru prima data masina pe strazile din Bucuresti, dupa ce i-a fost ridicat permisul in urma cu o saptamana. Numerele de inmatriculare care i-au dat atatea batai de cap au fost inlocuite cu altele, si acestea emise tot de autoritatile din Suedia.

Razvan stefanescu: „Uitati, mi-am luat permisul. Pentru ca a fost un abuz, asa cum v-am spus de la inceput.” Reporter: „Ce v-au spus politistii cand ati luat permisul?”
Razvan stefanescu: „Nimic. A fost o inscenare, am fost filat inainte.”

Partial, procurorii i-au dat dreptate soferului urmarit de poltiisti. Ei au clasat dosarul penal pe motiv ca fapta de care a fost acuzat in tot acest timp nu exista. Nu au constatat nici macar savarsirea vreunei contraventii, ca sa ii aplice o amenda.

Ramane totusi intebarea cine sunt cei care au gresit in tot acest caz. Un raspuns ar putea sa vina de la Politia Romana. in acest moment, sunt in curs doua anchete interne, una la Directia Rutiera, una la Brigada Rutiera.

Cosmin Andreica: „Nu o sa fie nicun rezultat. Ca sa avem rezultate, ar trebui sa se cerceteze sefii politiei. Ei au fost cei care au trimis informatia gresita catre inferiori.”

Dupa ce anchetele politiei vor fi finalizate, avocata romanului stabilit in Suedia spune ca va depune o plangere penala.

Ioana Mates, avocata: „Nu au cum sa zica ca oprirea de lunea trecuta a fost un flagrant, in timp ce in acest documente scrie clar ca politia a facut cercetari inainte cu 11 zile de a-l opri in trafic. Au stiut de atunci ca fapta nu exista.”

Nici reprezentantii Brigazii Rutiere, nici cei ai Politiei Romane, nu au raspuns solicitarii stirilor Pro Tv de a ne spune in ce stadiu sunt anchetele care ii vizeaza pe agenti si care este punctul oficial de vedere despre clasarea acestui dosar.

Sursa: Protv

Politia Romana s-a facut de ras la ordinul PSD in cazul romanului cu placutele anti-PSD: Fapta nu exista! „A fost un abuz” was last modified: august 7th, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre