Politica pumnului in gura marca PSD! Postacii „ciumei rosii” au reusit sa inchida pagina de Facebook a jurnalistului Oreste Teodorescu! Rares Bogdan: „Sunt disperati sa ne inchida gura!”

202

Pagina de Facebook a jurnalistului Oreste Teodorescu a fost inchisa, anunta realizatorul Realitatea TV, Rares Bogdan. Oreste era urmarit de peste 325.000 de romani.

Potrivit lui Rares Bogdan, pagina lui Oreste a primit mii de raportari din partea „trolilor ciumei rosii” in urma postarii unor imagini cu numeroasele mesaje „Muie PSD”.

„Sunt disperati sa ne inchida gura! Mii de raportari impotriva uneia dintre cele mai puternice si influente pagini de facebook din Romania. Cu siguranta cea mai influenta in zona dreptei, 325.000 de urmaritori, pagina prietenului Oreste Teodorescu. Am vorbit cu el in dimineata aceasta si mi-a zis: Rares, mi-a fost inchis contul de Facebook cu 325.000 de urmaritori, fiind raportat de trolii ciumei rosii pentru ca am distribuit imagini cu ‘muie PSD’. Cica sunt imagini trucate… din pacate nu am avut imagini reale”, informeaza Rares Bogdan pe Facebook.